Wonen in 't Zuiderpark

Precies op de plek waar Hart van Zuid en het Zuiderpark samenkomen, wordt In ’t Zuiderpark gebouwd. Op de plek waar vroeger tennisclub Z’67 stond, wordt vanaf 2020 gestart met de bouw van een groene nieuwe wijk.

Deze nieuwbouwwijk is zowel met openbaar vervoer als met de auto heel goed bereikbaar. Vanaf de zuidelijke ring (A15) van Rotterdam ben je, ook in de spits, in 10 minuten thuis. Op loopafstand van In ’t Zuiderpark ligt ook metrostation Zuidplein, waarmee je snel van de ene kant van de stad naar de andere reist. Nog beter: buslijnen 68 en 70 naar onder andere Zuidplein stoppen voor de deur.

Meer informatie over wonen in 't Zuiderpark

De nieuwe wijk “In ’t Zuiderpark“ bestaat uit 84 gezinswoningen, die komen te staan op de plek waar vroeger tennisclub Z’67 stond. We maken In ’t Zuiderpark een leuke wijk met verschillende woningtypen die over twee woonbuurtjes zijn verdeeld. Je hebt straks de keuze uit drie- en vier-laagse woningen van ongeveer 118 m² tot 157m² woonoppervlakte.

Ons Zuiderpark is één van de grootste stadsparken van Nederland. Denk maar eens aan 400 voetbalvelden naast elkaar en dan nog net iets groter. In het park vind je een twee kilometer lange wandelpromenade (waar je ook heerlijk kunt hardlopen), geweldige speelplekken voor je kinderen, een zandstrand en vijvers. We trappen er een balletje of komen er skaten. Of we pakken de kano, want zelfs dat is mogelijk op één van de grote vijvers. Dit is hoe je het Zuiderpark kent en straks kan je er dus ook nog wonen!