Flinke metamorfose Winkelcentrum Zuidplein!

Als onderdeel van de gebiedsontwikkeling Hart van Zuid wordt ook Winkelcentrum Zuidplein uitgebreid. 

Uitbreiding Winkelcentrum Zuidplein

Uitbreiding Winkelcentrum Zuidplein

Met ruim 165 winkels en horeca units en 1.700 parkeerplaatsen is Winkelcentrum Zuidplein één van de grootste overdekte winkelcentra van Nederland, midden in het hart van de gebiedsontwikkeling Hart van Zuid. Het bestaande winkelcentrum ondergaat de komende jaren een ingrijpende make-over. Daarnaast staat ook een flinke uitbreiding in de planning. De make-over en de uitbreiding starten begin 2021 en zijn tegen de zomer van 2022 afgerond.

Zoals je op het plattegrondje hierboven kunt zien, komt de uitbreiding van het winkelcentrum gedeeltelijk op de locatie van het oude Theater Zuidplein. De uitbreiding bestaat uit grotere en kleinere winkelunits die deels ingevuld worden met winkels voor de dagelijkse boodschappen, zoals supermarkten en verszaken. Daarnaast komt er ook extra horeca bij. De uitbreiding van het winkelcentrum wordt verbonden met het bestaande winkelcentrum én krijgt een entree aan de nieuwe busterminal van Hart van Zuid. Uiteraard worden ook de parkeerfaciliteiten voor fiets en auto aanzienlijk uitgebreid. 

Meer informatie
Bekijk de factsheet van de uitbreiding van Winkelcentrum Zuidplein of neem contact op met onze commercieel manager Reinier Janssen voor meer informatie over de straks beschikbare units en bijbehorende voorwaarden. 

Wil je de vorderingen van Hart van Zuid blijven volgen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

schrijf je in voor de nieuwsbrief

Artist Impression | TomDavid Architecten

Artist Impression | TomDavid Architecten