29 juni

Verkoop van 42 gezinswoningen in Hart van Zuid van start!

Na een succesvolle eerste fase van nieuwbouwproject 'In 't Zuiderpark' komt op dinsdag 30 juni de tweede fase in verkoop. Door de extra aandacht voor natuurlijke omheiningen van bomen en water past het project straks naadloos in haar omgeving. De start verkoop is deze keer volledig online. Zo kun je eenvoudig vanuit huis alle verkoopstukken bekijken, terwijl het verkoopteam online voor je klaar staat om al je vragen te beantwoorden.

In ‘t Zuiderpark
Het totale plan In ’t Zuiderpark wordt opgebouwd uit twee carrés met ieder 42 woningen in diverse woningtypen. Alle woningen binnen deze twee woonblokken worden op een verhoging gebouwd, zodat er vanuit de woning uitzicht is op het Zuiderpark. De eerste fase met 42 woningen werd in oktober 2019 succesvol in de verkoop gebracht. Eind juli wordt gestart met de bouwwerkzaamheden van fase 1. De verkoop van fase 2 staat nu voor de deur.

Duurzaam en energieneutraal
De woningen die ontwikkeld worden zijn klaar voor de toekomst en kennen lagere woonlasten doordat ze energieneutraal zijn. Hierdoor kunnen kopers ook in aanmerking komen voor een voordelige groenfinanciering. De woningen worden standaard voorzien van stadsverwarming, warmteterugwin-ventilatie en zonnepanelen. De zonnepanelen wekken de benodigde energie op voor gebouwinstallaties. Tussen beide carrés wordt ook een wadi aangelegd welke ervoor zorgt dat overtollig regenwater uitstekend kan worden opgevangen. De waterbuffer die zo gecreëerd wordt zorgt voor een uitstekende wateropvang tijdens hevige regelval, verkoeling tijdens warme periodes en de algehele afname van hittestress.

Gebiedsontwikkeling Hart van Zuid
De woningontwikkeling aan het Zuiderpark valt binnen de gebiedsontwikkeling Hart van Zuid: na een complete metamorfose het bruisende stadscentrum van Rotterdam-Zuid. Met een nieuw metro- en busstation, opgeknapt winkelcentrum Zuidplein, wandelboulevard, uitgebreid aanbod aan kunst en cultuur én tal van leuke restaurants en cafés.

Wil jij wonen op de mooiste plek op Zuid?
Inschrijven voor een woning in fase 2 kan vanaf dinsdag 30 juni om 17.00 uur tot zondag 12 juli om 12.00 uur via de projectwebsite www.inhetzuiderpark.nl.

meer info en inschrijven via www.inhetzuiderpark.nl

In het Zuiderpark is een ontwikkeling van Heijmans Vastgoed en Ballast Nedam Development in de gebiedsontwikkeling Hart van Zuid Rotterdam. De bouw is in handen van Ballast Nedam West.

In het Zuiderpark is een ontwikkeling van Heijmans Vastgoed en Ballast Nedam Development in de gebiedsontwikkeling Hart van Zuid Rotterdam. De bouw is in handen van Ballast Nedam West.