25 mei

Uitnodiging informatiebijeenkomst Hart van Zuid

Hart van Zuid bruist! De bouw van de uitbreiding van winkelcentrum Zuidplein is in volle gang, net als de woningen In ’t Zuiderpark en de nieuwe busbaan. Op dinsdag 15 juni 2021 is de volgende Hart van Zuid informatiebijeenkomst. Wil je meer weten over de plannen? Ben je benieuwd naar de actuele werkzaamheden? Of wil je gewoon even een kijkje nemen in het informatiepunt van Hart van Zuid? Dan zien we je graag op dinsdag 15 juni.

Tijdens de bijeenkomst krijg je in ieder geval informatie over de plannen van Hart van Zuid voor de komende jaren. Ook kun je meer informatie krijgen over de werkzaamheden aan het nieuwe busstation en de hellingbaan, de uitbreiding van het winkelcentrum, de woningen In ’t Zuiderpark en de Gooilandsingel. Er zijn diverse medewerkers van het project aanwezig waar je met al je vragen terecht kunt!

Deelnemen en aanmelden
De informatiebijeenkomst vindt plaats in ons informatiepunt aan de Sallandweg 101. Vanwege de geldende coronamaatregelen werken we met tijdslots waar je je vooraf voor aan dient te melden. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 14 juni via de aanmeldlink hieronder. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je reservering. Een paar dagen voor de bijeenkomst sturen we een mailtje met meer informatie. Heb je vooraf vragen, neem dan contact met ons op per mail via info@hartvanzuidrotterdam.nl of telefonisch via 010-235 0050.

ja, ik meld me aan!