29 oktober

3e (en laatste!) fase 'In het Zuiderpark' in verkoop

Na een succesvolle eerste en tweede fase van nieuwbouwproject 'In 't Zuiderpark' komt op 5 november ook fase 3 in verkoop. De start verkoop van de 14 állerlaatste woningen in dit project is volledig online. Bekijk eenvoudig vanuit huis alle verkoopstukken, terwijl het verkoopteam online klaar staat om vragen te beantwoorden.

Hoe werkt het?
Op donderdag 5 november tussen 17.00 uur en 19.00 uur start de online verkoop van de 14 allerlaatste woningen van In ’t Zuiderpark. Vanaf dat moment zijn de plattegronden, prijslijst en technische omschrijvingen beschikbaar op de projectwebsite www.inhetzuiderpark.nl en is de inschrijving officieel geopend.

Inschrijven kan tot uiterlijk 15 november via het online inschrijfformulier. Voor specifieke vragen over bouwnummers of  bijvoorbeeld de ligging van de woningen in de totale gebiedsontwikkeling Hart van Zuid, kun je terecht bij de verkoopmakelaars.

Aanmelden
Heb jij interesse in één van de laatste eengezinswoningen in het project en wil je het prachtige Zuiderpark als achtertuin? Meld je dan snel aan voor de online start verkoop! 

Ja, ik meld me aan voor de start verkoop van fase 3