20 januari

Save the date: Hart van Zuid informatieavond 12 maart 2020

De eerste Hart van Zuid informatieavond van 2020 is gepland op donderdag 12 maart. Je bent van harte welkom tussen 17.00 en 20.00 uur (vrije inloop) in Zwemcentrum Rotterdam. Jij komt toch ook? 

Wat kun je verwachten?
Wij informeren je graag over de ontwikkelingen die nu en in de toekomst in het Zuidpleingebied plaatsvinden. Zoals je van ons gewend bent richten wij een aantal tafels in per thema, zodat je specifieke informatie kunt ophalen bij betreffende projectmedewerkers van Gemeente Rotterdam en Hart van Zuid. Dat praat wel zo makkelijk.

  • Ben je bijvoorbeeld ondernemer op het Zuidplein en wil je meer weten over de planning van de werkzaamheden in het openbaar gebied? Wil je animaties en beelden bekijken van de nieuwe stadsboulevard aan de Gooilandsingel?
  • Woon je op Zuid en heb je vragen over de uitbreiding van Winkelcentrum Zuidplein en het nieuwe bus- en metrostation? Of ben je benieuwd naar de bouw en oplevering van het Kunstenpand en het nieuwe congrescentrum van Rotterdam Ahoy?

Programma en aanmelden
Noteer 12 maart alvast in je agenda! Tussen 17.00 en 20.00 uur kun je langskomen op een moment wanneer het jou het beste schikt. Meer details volgen binnenkort via onze nieuwsbrief en onze socials. Aanmelden kan nu al via: info@hartvanzuidrotterdam.nl. Graag tot dan!