8 juli

Podcast wandeling door Hart van Zuid

Kraaijvanger Architects ontwikkelde samen met AIR een podcastwandeling over de gebiedsontwikkeling op Zuidplein. Aan de hand van de podcast en met een kaart in de hand, op te halen in onze projectlocatie aan de Sallandweg, loop je door Hart van Zuid. Loop én luister je mee?

Podcastwandeling 
De wandeling is op eigen initiatief te bewandelen met een podcast die je luistert terwijl je wandelt door Hart van Zuid. Eva van Breugel van AIR wandelt samen met verschillende architecten van Kraaijvanger Architects langs plekken waar zij om beurten iets vertellen over de complexe ontwerpopgave binnen het totale masterplan. Op verschillende punten op deze wandeling kun je een QR code inscannen met je telefoon om te zien hoe het er op die plek uit zal gaan zien:

Credits: Kraaijvanger Architects

Credits: Kraaijvanger Architects

Neem de metro vanaf Rotterdam CS richting Slinge of De Akkers en druk op afspelen! Stap uit bij metrostation Zuidplein en laat je meenemen vanuit het OV-knooppunt, over het zebrapad naar Rotterdam Ahoy, terug over de Gooilandsingel langs Zwemcentrum Rotterdam en het Theater Zuidplein, kijkend over de nieuwe busterminal en weer terug naar het OV knooppunt. 

klik hier voor de podcastwandeling