18 mei

Afscheidsfeestje oude pand Theater Zuidplein

Theater Zuidplein viert op donderdag 21 mei vanaf 20.00 uur een online afscheidsfeestje. Dit is de allerlaatste kans om het oude theater te zien, voordat het deze zomer gesloopt wordt. Iedereen kan gratis meekijken op het Facebook account en YouTube kanaal van Theater Zuidplein. Met het online event 'Tot Ziens Theater Zuidplein' wordt het oude pand op gepaste wijze uitgezwaaid. 

'Tot Ziens Theater Zuidplein' zorgt voor een laatste theaterervaring in het oude pand dat al wordt leeggeruimd. Een uniek programma met een mix van dans, theater, comedy, muziek en spoken word. De line-up bestaat uit: Tim Hartog, Y.M.P, XClusive Dance Company, Abdelhadi Baaddi, Miguel Santos, De Borrelnootjez en meer! De hosts van de avond zijn theatermaker Fadua el Akchaoui en comedian Edson da Graça.

Zonder het te beseffen werd de laatste voorstelling in het oude Theater Zuidplein in maart gespeeld. De coronamaatregelen zorgden voor een onverwachte sluiting op 12 maart. Toch wil Theater Zuidplein haar bezoekers de kans geven nog een laatste keer binnen te kijken. Een plek waar zoveel bezoekers mooie momenten hebben beleefd en veel herinneringen aan hebben.

In september 2020 gaan de deuren van het gloednieuwe pand van Theater Zuidplein open voor bezoekers. Het wordt de culturele hotspot van Rotterdam-Zuid. Een plek voor ontmoeting waar mensen van voorstellingen, events en lekker eten kunnen genieten.

Info en aanmelden
Aanmelden is niet verplicht. Maar: wanneer je je inschrijft voor een herinnering voor het online event, maak je kans op een waardebon van koffiebar 30ml Hart van Zuid t.w.v. €15,-!

Meld je aan en maak kans op een waardebon van 30ml Hart van Zuid!