31 augustus

Hart van Zuid, in gesprek met Wouter van de Braak

Vlak voor de zomervakantie was Hart van Zuid heel even een filmset. Heijmans nam er namelijk een serie afleveringen op met een aantal medewerkers die dagelijks werken aan de grootse en complexe gebiedsontwikkeling in Rotterdam-Zuid. In een drieluik nemen we je mee door Hart van Zuid, met thema's als duurzaamheid, talentontwikkeling en werkgelegenheid.

De eerste aflevering van het drieluik over Hart van Zuid bekijk je hieronder. Hierin vertelt commercieel projectdirecteur Wouter van de Braak - vanuit de bestaande Ahoy Arena en het Zuidplein - hoe Heijmans en Ballast Nedam met slim ontwerpen en het toevoegen van functies een veilige en gezonde leefomgeving kunnen creëren. Met als doel dat de gebiedsontwikkeling het vliegwiel van Rotterdam-Zuid wordt. 

De volgende afleveringen volgen in de aankomende periode. We delen de items op onze social media kanalen en uiteraard hier op de website. Wil je meer informatie over alle ontwikkelingen in Hart van Zuid? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of bezoek ons inloopspreekuur in onze projectlocatie aan de Sallandweg 101. Hier kun je zonder afspraak binnenlopen op vrijdagmiddagen van 15.00 uur - 17.00 uur. 

schrijf je in voor de nieuwsbrief