3 september

Hart van Zuid, in gesprek met Ronald Martens

Vlak voor de zomervakantie was Hart van Zuid heel even een filmset. Heijmans nam er namelijk een serie afleveringen op met een aantal medewerkers die dagelijks werken aan de grootse en complexe gebiedsontwikkeling in Rotterdam-Zuid. In een drieluik nemen we je mee door Hart van Zuid, met thema's als duurzaamheid, talentontwikkeling en werkgelegenheid.

In deze aflevering vertelt Ronald Martens hoe Heijmans en Ballast Nedam werken aan een veiliger, groener en duurzamer Hart van Zuid. Ook komt circulariteit aan de orde. De sloop van het oude pand van Theater Zuidplein verliep namelijk geheel op circulaire wijze. 

De volgende aflevering is met Nina Cranen, manager van het sociaal programma. Ook deze delen we op onze social media kanalen en uiteraard hier op de website. Wil je meer informatie over de ontwikkelingen in Hart van Zuid? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of bezoek ons inloopspreekuur in onze projectlocatie aan de Sallandweg 101. Hier kun je zonder afspraak binnenlopen op vrijdagmiddagen van 15.00 uur - 17.00 uur. 

schrijf je in voor de nieuwsbrief