8 september

Hart van Zuid, in gesprek met Nina Cranen

Vlak voor de zomervakantie was Hart van Zuid heel even een filmset. Heijmans nam er namelijk een serie afleveringen op met een aantal medewerkers die dagelijks werken aan de grootse en complexe gebiedsontwikkeling in Rotterdam-Zuid. In een drieluik nemen we je mee door Hart van Zuid, met thema's als duurzaamheid, talentontwikkeling en werkgelegenheid.

In alweer de laatste aflevering van de drieluik over Hart van Zuid laat Nina Cranen, manager sociaal programma, het sociale aspect zien van de gebiedsontwikkeling. Naast het bouwen van vastgoed zetten Ballast Nedam en Heijmans zich ook in voor de sociaaleconomische groei van Rotterdammers op Zuid. Dat doen we onder andere met TNO en Prof. Ronald Blonk in een arbeidsmarktonderzoek en talentontwikkelingsproject 'MDT op Zuid' met Stichting Werkshop.

Wil je meer informatie over de ontwikkelingen in Hart van Zuid? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of bezoek ons inloopspreekuur in onze projectlocatie aan de Sallandweg 101. Hier kun je zonder afspraak binnenlopen op vrijdagmiddagen van 15.00 uur - 17.00 uur. 

schrijf je in voor de nieuwsbrief