17 oktober

Grote opkomst start verkoop 'In het Zuiderpark'

Op woensdag 16 oktober was het dan zover: de start verkoop van de eerste 42 woningen In het Zuiderpark. Ruim 800 (!) geïnteresseerden namen de moeite de inloopavond tussen 17:00 en 20:00 uur te bezoeken. Restaurant LISA, inmiddels een begrip op Zuid, was hiervoor compleet omgetoverd tot informatiecentrum. Geïnteresseerden konden met hun vragen terecht bij het complete verkoopteam van In 't Zuiderpark. Ook namen zij de verkoopbrochure en prijslijst mee naar huis.

Rondje Zuiderpark
Vanaf restaurant LISA konden de bezoekers met fietstaxi’s het indrukwekkende Zuiderpark en de locatie waar de nieuwe woningen worden gerealiseerd, bezoeken. Een groot aantal belangstellenden maakte hier graag gebruik van. Zo kregen zij alvast een goed beeld van hoe je straks woont in één van de gezinswoningen In het Zuiderpark.

Documentatie online
Was je niet in de gelegenheid om de brochure op te komen halen? Vanaf nu staat de brochure ook online! Ook is de gedetailleerde informatie over deze woningtypes beschikbaar op de website. Onder downloads bekijk je de brochure, de prijslijst en de technische omschrijving. 

bekijk hier de verkoopdocumentatie

Schrijf je in!
Heb je alle informatie bekeken en wil je in aanmerking komen voor een woning in deze fase? Schrijf je dan in voor jouw droomwoning via onderstaande button. De inschrijftermijn eindigt op woensdag 30 oktober a.s. om 12.00 uur. Hierna vindt de toewijzing plaats. In de week van 4 november wordt iedereen die zich heeft ingeschreven bericht over het resultaat van de toewijzing.

schrijf je in!

Hart van Zuid Rotterdam
In het Zuiderpark maakt deel uit van de totale gebiedsontwikkeling Hart van Zuid. Het is het vierde bouwproject dat van start gaat: Zwemcentrum Rotterdam werd eind 2017 opgeleverd, waarna in de plint van dit voormalige deelgemeentekantoor diverse horecagelegenheden en een zwemsportwinkel openden. Het Kunstenpand en het Internationaal Congrescentrum Rotterdam Ahoy zijn momenteel in aanbouw en worden in 2020 opgeleverd.