17 juni

Geloof in de kracht van jongeren op Zuid

Hart van Zuid stelde tijdens de Rotterdamse Dakendagen het dak van Zwemcentrum Rotterdam ter beschikking voor het internationale Slapende Reuzen project, omdat ook wij geloven in de potentie van jongeren op Zuid. Zo lanceerden wij begin dit jaar een talentontwikkelingsprogramma: 'MDT op Zuid'.

De eerste resultaten zichtbaar
In het onderstaande filmpje speelt Jazz de hoofdrol. Jazz is één van de eerste deelnemers van MDT op Zuid. Zij vertelt vol trots hoe zij nu haar dromen najaagt, en de eerste stappen zet in de wereld van fashion en design.

MDT (Maatschappelijke Dienst Tijd) op Zuid
Het talentontwikkelingsprogramma maakt onderdeel uit van het sociaal programma Hart van Zuid en wordt uitgevoerd door Stichting Werkshop. Het is bedoeld voor jongeren in de leeftijd van 14 tot 30 jaar, die woonachtig zijn in Rotterdam-Zuid of die er naar school gaan. Met MDT op Zuid krijgen jongeren de kans hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen door in te stappen op laagdrempelige (bestaande) projecten. Alle projecten gaan over het verbinden en inspireren van mensen met elkaar en met de stad Rotterdam.

Deelname is gratis!
Voor de eerste 175 aanmeldingen staat een opleidingsbudget klaar t.w.v. € 250,- Deelname is gratis. Ken je iemand voor wie dit programma interessant is? Kijk dan op onze website via deze link hoe je kunt inschrijven.