3 maart

De Gouden Verhuisveiling in Theater Zuidplein

Wil jij een bod uitbrengen op een uniek theateritem? Geïnspireerd en geëntertaind worden in Theater Zuidplein? De spullen die via materialenmartktplaats.nl te koop zijn bekijken? Schrijf je dan nu gratis in voor de Gouden Verhuisveiling op donderdag 19 maart!

Theater Zuidplein verhuist in de zomer naar haar nieuwe pand. Honderden spullen gaan niet mee, zoals theaterstoelen, deuren, trapleuningen en muziekinstallaties. Deze spullen zijn goud waard en verdienen een nieuwe bestemming. Daarom worden alle bruikbare spullen voor een leuke prijs te koop aangeboden. Dé kans op een stuk theatergeschiedenis in je huis of op kantoor. Je kunt ze online bekijken en kopen op www.materialenmarktplaats.nl. De materialenmarktplaats is recent aangevuld met bouwmaterialen.

De Gouden Verhuisveiling in Theater Zuidplein start 19 maart met de materialenroute. Je kunt om 17.00 uur, 17.30 uur of 18.00 uur de spullen die te koop zijn bekijken en de mooie verhalen achter de spullen horen. Om 19.00 uur begint het hoofdprogramma met inspirerende talks over hergebruik. Gevolgd door een veiling van unieke theateritems! Na een drankje sluiten we om 21.00 uur het evenement af. Via onderstaande link schrijf je je in voor de Gouden Verhuisveiling.

inschrijven via deze link