17 juni

Dag van de Bouw Kunstenpand druk bezocht

We kijken terug op een geslaagde Dag van de Bouw op zaterdag 15 juni jl. Zo’n 350 bezoekers namen de moeite om naar de bouwplaats te komen van de nieuwste culturele hotspot in Rotterdam-Zuid.

Kijkje achter de schermen
Naast een wandelroute door het Kunstenpand werden de bezoekers getrakteerd op verschillende optredens en een DJ, die door Theater Zuidplein waren verzorgd. Op een groot scherm werd een ‘virtuele rondleiding’ door het Kunstenpand getoond. Zo kon iedereen alvast een kleine impressie beleven van hoe het er straks van binnen uit komt te zien.

Diverse rondleidingen
De dag voorafgaand aan de Dag van Bouw kregen medewerkers en relaties van Theater Zuidplein alvast de kans om kennis te maken met hun nieuwe pand. Ook Wethouder Richard Moti maakte van de gelegenheid gebruik om op rondleiding te gaan in de nieuwbouw. Tijdens deze rondleiding werden zij getrakteerd op live performances in de theaterzalen (zie foto).

Het Algemeen Dagblad Rotterdam was tot slot ook aanwezig. Zij interviewden collega's van Hart van Zuid en Theater Zuidplein voor de camera en schreven er een leuk artikel over.

Het volledige artikel lees je hier