25 juni

Crowdfunding actie van 30ml Coffee Roasters op Zuid

Als het aan de twee Rotterdamse dames Diane Dekker en Manuela Vervoort ligt, opent er binnenkort een gloednieuwe vestiging van 30ml Coffee Roasters in Hart van Zuid. Op een toplocatie tegenover het Kunstenpand. Vlak bij metro, busstation, winkelcentrum Zuidplein en Ahoy dus! Omdat ze nog wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken zijn ze een crowdfundingsactie gestart. Investeer jij mee?

Succesvolle franchise onderneming
30ml Coffee Roasters is een snel groeiende franchise onderneming, met een focus op het maken van de mooiste koffies: specialty coffees. En dat de bonen vers gebrand zijn, proef je terug in de koffie! Op de kaart staan verder diverse broodjes, salades, hapjes en zelf gemaakte lekkernijen. Voor de borrel biedt 30ml goede wijnen en bieren aan. Alles kan ook worden besteld om mee te nemen. Het interieur heeft een frisse huiskamer uitstraling zodat mensen zich snel thuis voelen.

In 2018 is 30ml genomineerd voor de Franchise Starter Award en in september 2017 voor de Entree Awards “Best Coffee Concept 2017”. Daarnaast gooit 30ml al jaren hoge ogen bij de AD koffietest en Misset Koffietop 100. Het concept slaat goed aan: de bestaande vestigingen lopen goed en er komen steeds meer vestigingen bij.

Passie voor koffie en Rotterdam-zuid!
”Wij zijn geboren en getogen in Rotterdam en wilden al enige tijd voor ons zelf beginnen. We zijn niet bang om hard te werken. Met een passie voor koffie, een dosis creativiteit, een flexibele en klantgerichte instelling sluit het concept van 30ml naadloos aan bij wat wij zochten. Wij kunnen niet wachten om 30ml op de kaart zetten in Rotterdam-Zuid! Een nieuw, hip en fris concept in een bruisende omgeving”, aldus de twee zussen.

Crowdfunding actie
Wil jij ook je steentje bijdragen en investeren tegen een aantrekkelijk rendement? Alle financiële informatie over dit investeringsproject kun je vinden op deze website