12 februari

Renovatie Winkelcentrum Zuidplein: bouwupdate Atrium

De grootse verbouwing van Winkelcentrum Zuidplein is in januari van start gegaan. De renovatiewerkzaamheden zijn gestart in het Atrium aan de noordzijde van het winkelcentrum. Tijd voor een kleine update!

Tijdens de eerste bouwfase is aannemer Constructif aan de slag in het Atrium. Een nieuwe lift, een nieuw tourniquet en twee nieuwe roltrappen worden hier gerealiseerd. Om dit te kunnen doen moeten natuurlijk eerst de bestaande lift, de tourniquet en de roltrappen verwijderd worden. Om mogelijke overlast te voorkomen en de veiligheid van publiek te garanderen worden deze werkzaamheden buiten de winkeltijden om uitgevoerd.

Genoemde werkzaamheden zullen naar verwachting tot halverwege juli 2021 duren.

Heb je vragen over de interne verbouwing bij Zuidplein?
Neem dan contact op met de aannemer via zuidplein@constructif.nl. Zij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk antwoord krijgt op je vragen. Wil je per e-mail op de hoogte blijven van de werkzaamheden, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de website van het winkelcentrum.

schrijf je in voor de nieuwsbrief van winkelcentrum zuidplein

Bekijk hieronder hoe het Atrium er nu uitziet en hoe prachtig het eruit gaat zien als de werkzaamheden gereed zijn. Tof toch?

Zo ziet het huidige Atrium er nu uit. Foto: Winkelcentrum Zuidplein

Zo ziet het huidige Atrium er nu uit. Foto: Winkelcentrum Zuidplein

En zo gaat het er na de verbouwing uit zien! Artist impression: Winkelcentrum Zuidplein

En zo gaat het er na de verbouwing uit zien! Artist impression: Winkelcentrum Zuidplein