15 oktober

Boksen op Zuid!

Toen Rudy van Laere en Bart Voet drie jaar geleden hun Rode Baretten inruilden voor roze bokshandschoenen hadden ze één doel: vrouwen, jong en oud, fitter maken door middel van boksen. Pink Boxing werd geboren. Het kleine gymzaaltje in Oud-Beijerland werd ingeruild voor een echte gym; de Boxing Company. Met de komst van Adidas als officiële partner is Pink Boxing inmiddels nationaal en internationaal op meer dan 50 locaties actief en is het een ware community geworden.

De professionele wijze waarop de Boxing Company haar Pink Boxing lessen verzorgd sloeg niet alleen bij de vrouwen aan, ook mannen werden enthousiast, waarna Cross Boxing is ontstaan. Met behulp van Pink Boxing, Cross Boxing, HITTIT, Defender, Personal Training en maatwerkprogramma’s maakt de Boxing Company jong en oud fitter. Persoonlijke aandacht, laagdrempeligheid en een hoge dosis fun schuilt zich achter het succes.

V.l.n.r. Rudy van Laere en Bart Voet Boksen op Zuid!

V.l.n.r. Rudy van Laere en Bart Voet Boksen op Zuid!

Het succes zet zich nu voort in Rotterdam. Binnenkort opent de Boxing Company haar eerste franchise onderneming in het nieuwe Zwemcentrum Rotterdam. De Rotterdamse franchise partners hebben er veel zin in en zijn ervan overtuigd dat Zuid massaal gaat boksen. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op hun website: www.boxingcompanyrotterdam.nl