12 november

Blijf op de hoogte met de BouwApp

Wil je nog beter op de hoogte blijven van alle werkzaamheden van het project Hart van Zuid? Vanaf nu maken we gebruik van de BouwApp. Met de Bouwapp brengen we je direct op de hoogte van actuele bouw- en infrawerkzaamheden die we in het gebied uitvoeren. Daarnaast kun je via de app makkelijk reageren of vragen stellen.

Hoe kom je aan de app?
De BouwApp is gratis te downloaden voor je mobiele telefoon of tablet.

Hoe gebruik je de app?
In de bouwapp staat alle informatie over actuele en komende werkzaamheden. Bij ‘updates’ vind je wekelijkse updates over werkzaamheden die op dat moment plaatsvinden, of op korte termijn staan te gebeuren. Bij ‘planning’ staan alle deelprojecten van Hart van Zuid omschreven, met de belangrijkste momenten die we daar voor de (middel)lange termijn verwachten. Bij ‘over’ vind je meer informatie over het project Hart van Zuid, maar ook handige documenten zoals bewonersbrieven. Daarnaast kun je via de app feedback geven of contact opnemen.

De BouwApp als toevoeging
Naast dat we nu de BouwApp gebruiken om je te informeren, blijven de huidige middelen zoveel mogelijk bestaan. Het is dus een toevoeging op wat we nu al doen. Zo kun je nog steeds mailen en bellen met vragen. Het wekelijkse inloopspreekuur blijft iedere vrijdag van 15.00 – 17.00 uur en regelmatig organiseren we een informatiebijeenkomst. We zullen bewonersbrieven blijven sturen, zodat iedereen op de hoogte blijft. Maar deze brieven zul je wel iets minder vaak krijgen dan voorheen.

Mocht je vragen hebben over het installeren of het gebruik van de BouwApp, neem dan contact op via info@hartvanzuidrotterdam.nl.

Foto credits: de BouwApp

Foto credits: de BouwApp