11 september

Wandel mee met de boswachter in het Zuiderpark

September is Parkenmaand in Rotterdam! Tijdens de Rotterdamse Parkenmaand kun je maar liefst vier keer uit wandelen met een Rotterdamse boswachter. De boswachter vertelt over het werk van een boswachter in een grote stad als Rotterdam en kent het park natuurlijk tot in de puntjes! Op woensdag 11 september wandel je mee door het Zuiderpark vanaf 10.00 uur, verzamelen op de parkeerplaats aan de Oldegaarde 345

Er kunnen maximaal 20 wandelaars aansluiten. Dus wil je verzekerd zijn van deelname, meld je dan vandaag nog aan via deze link!

Rotterdamse Parkenmaand
In september is er van alles te doen in de Rotterdamse parken tijdens de zevende Parkenmaand. Leef je uit tijdens inspirerende wandelingen, concerten en verschillende groene workshops in de parken van Rotterdam. Voor de wandeltochten kun je kiezen uit het Kralingse Bos, Zuiderpark, Eiland van Brienenoord en het Schiebroekse park. De gebroeders Groen (bekend van Vroege Vogels en Open Rotterdam TV) gaan op zaterdag 14 september op expeditie door het Zuiderpark.

Zuiderpark
Zuiderpark Rotterdam is 215 hectare groot. Dat zijn ongeveer 430 voetbalvelden.  Het Zuiderpark is daarmee het grootste stadspark van Nederland. Met een meer dan twee kilometer lange promenade, een fantastisch speelterrein,  een strandje,  moerasgebied,  bossen, eilanden en veel water nodigt het park uit tot wandelen en genieten. Er is volop ruimte voor sporten en bewegen. Van voetbal en skaten tot aan kanoën en hardlopen.

Lees meer over het Zuiderpark