12 december

Unboxing X Jezelf op Zuid over liefdes en relaties in Bibliotheek Zuidplein

Liefde, relaties en seksualiteit, het is voor iedereen complex. Dona Daria’s Unboxing, Jezelf op Zuid en Bibliotheek Zuidplein werken tijdens dit evenement samen om stil te staan bij verschillende facetten rondom het thema liefde, relaties en seksualiteit. Twee sprekers zullen twee diverse, toch verwante, onderwerpen aansnijden. Waarna er ook ruimte is voor een open gesprek, jouw ideeën en voor vragen aan elkaar en de sprekers. Hoe geef je bijvoorbeeld je grenzen aan (consent)? En is er iemand die je date tips kan geven?

Ben je benieuwd naar de sprekers en het complete programma? Houd dan dit event en de socials van de alle organisatoren goed in de gaten! Meld je aan via de link of volg het evenement live via de Jezelf op Zuid Instagram acount @JezelfopZuid.

Over de samenwerking
Jezelf op Zuid is onderdeel van de jongerenafdeling van Dona Daria: SPACE. Binnen deze nieuwe samenwerking worden de coördinatoren en oprichters van Jezelf op Zuid ondersteund met trainingen, financiering en plannen schrijven. Bij de samenwerking hoort ook een nieuw logo! Wil je dit ook? Neem dan contact op met SPACE over de mogelijkheden.

Unboxing Rotterdam is een programma van Dona Daria waarin zij de gelaagde identiteiten van Rotterdammers bespreekbaar willen maken, zodat zij van elkaar kunnen leren en nader tot elkaar kunnen komen. Zij streven naar een stad waarbij iedereen zichzelf kan zijn. Bibliotheek Rotterdam, locatie Zuidplein heeft een super mooie nieuwe locatie en wil graag investeren in jongerenprogrammering op Zuid. De samenwerking met Jezelf op Zuid en SPACE matched daarom heel goed! Houd onze socials in de gaten voor meer in 2021.

Toegang: gratis, maar aanmelden is verplicht!

meld je aan via deze registratielink!

Foto: Jezelf op Zuid / Bibliotheek Rotterdam

Foto: Jezelf op Zuid / Bibliotheek Rotterdam