7 november

Tino Martin in RTM Stage 'Voor Iedereen Tour'

Tino Martin geeft dit najaar een concert in ons nieuwe RTM Stage onder de titel 'Voor Iedereen’. De zanger verzorgt een avondvullend programma. De zalen worden coronaproof ingericht en er wordt een theatersetting met zitplaatsen gebouwd.

Tino Martin brengt vrijdag 25 september zijn nieuwe album 'Voor Iedereen’ uit. "Ik heb er heel veel zin in om weer met mijn band op pad te gaan door Nederland. We hebben mooie locaties gevonden waar we iedereen een veilige en gezellige avond uit kunnen bezorgen. Naast liedjes van mijn nieuwe album 'Voor Iedereen’ komen natuurlijk ook de grote hits voorbij. Ik kan niet wachten!”, aldus Tino Martin.

In Nederland brak Tino Martin door hits als 'Zij Weet Het’, 'Jij Liet Me Vallen’, 'Later Als Ik Groter Ben’ en 'Laat Me Leven’. Tino Martin ontving twee Edison Awards voor zijn muziek en de Sena Performers Award. 

Informatie en tickets
Meer informatie vind je op de website van Rotterdam Ahoy. Kaarten voor de show gaan aanstaande donderdag 24 september om 10:00 uur in de verkoop via tinomartinlive.nl.  

INFO EN TICKETS ROTTERDAM AHOY

Foto: Rotterdam Ahoy / Tino Martin

Foto: Rotterdam Ahoy / Tino Martin