24 november

Storytelling Festival in Theater Zuidplein

Krijg een klein inkijkje in het leven van jonge stedelingen. Elk verhaal is uniek en aansprekend. Geniet!

Portretten
Je bent jong en je woont in de stad. Dat is het uitgangspunt van Portretten. En dat betekent voor iedereen iets anders. De één geniet volop van het halen van sinaasappels bij de Turkse groentejuwelier om even later H&M in te stappen op zoek naar een nieuwe outfit, de ander kan de verleiding van alles wat er in een stad gebeurt nauwelijks weerstaan. Soms zit er iemand vast tussen traditie en toekomst en waar enkelen ten onder gaan aan FOMO, vinden anderen hun rust in stadsoases, al dan niet zelf gecreëerd.

Diverse voorstellingen
Iedere verteller maakt een show van 25 minuten, de exacte volgorde van de voorstellingen wordt later bekend gemaakt via de website van Theater Zuidplein.

Spel: Jaouad Hadchoune, Ismail Bnaou & Fatma Geneidi
Coaching en Regie: Arjen Barel en Hester Tammes

koop je tickets via theater zuidplein

Amsterdam Storytelling Festival
Deze voorstelling is onderdeel van het Amsterdam Storytelling Festival. Dit festival bestaat al meer dan 10 jaar en geeft (inter)nationale topvertellers een podium. Op deze manier levert het een bijdrage aan de ontwikkeling van vertelkunst in Nederland. Theater Zuidplein en het Storytelling Festival slaan de handen ineen! Wees welkom voor een bomvolle dag vol vertellingen, talks, hapjes en muziek in een relaxte sfeer. Meer informatie over het Storytelling Festival vind je op de website: http://storytellingfestival.nl/