10 december

Performance Night Quardin Music Academy in Theater Zuidplein

De deelnemers van Quardin Music Academy zijn klaar voor het grote publiek. Kom naar de Performance Night op vrijdag 10 december in Theater Zuidplein om de talenten te bewonderen!

Na 8 sessies gevolgd te hebben op het gebied van de muziekwereld, zijn de deelnemers van Quardin Music Academy klaar voor het grote publiek. Onder leiding van Fariesh Abdoelrahman van Quardin hebben zij in de Bibliotheek Rotterdam de afgelopen weken hun muziekskills ontwikkeld. Tijdens de afsluitende Performance Night laten ze hun eigen werk zien. Kom kijken en luisteren naar jouw favoriete artiest!

Foto: Bibliotheek Rotterdam

Foto: Bibliotheek Rotterdam

Quardin
Quardin is een platform waarbij jongeren hun talent ontwikkelen en hun passie onderzoeken. Zij bieden verschillende masterclasses aan waarbij wordt ingezet op de motivatie van jongeren. Quardin staat voor verbinding en bouwen door heel Nederland communities om te connecten met jongeren.

Info en tickets
Tickets kosten € 2,50 per stuk. Meer informatie over de Performance Night in Theater Zuidplein (Zaal Z) en de kaartverkoop vind je op de website van Bibliotheek Rotterdam via de onderstaande link.  

meer info en tickets