24 februari

Online workshop Bibliotheek Zuidplein: Upgrade yourself

Upgrade yourself en volg online een interactieve en inspirerende loopbaan workshop via Bibliotheek Zuidplein / Rotterdam. Haal alles uit jezelf, ontwikkel je sollicitatie skills en leer hoe je je netwerk kunt uitbreiden. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Door Covid-19 je baan verloren? Is je CV toe aan een upgrade? Of wil jij leren om je netwerk in te zetten om die toffe baan te kunnen vinden? Dan is dit iets voor jou!

De bibliotheek biedt vier verschillende online loopbaan workshops en vier Insta live Q&A’s. De eerste sessie heeft inmiddels (succesvol) plaatsgevonden. Heb je na de workshop nog vragen over solliciteren, je cv of andere zaken omtrent je loopbaan? Deze vragen kun je stellen tijdens de live Q&A op het Instagram account van Bibliotheek Rotterdam. Vanuit huis kun je inloggen om de workshop te volgen en werken aan jouw toekomst. De workshops en Q&A’s worden gegeven door Loopbaan Lounge met verschillende sprekers zoals de trainingscoördinator Michel Jansen.

Upgrade yourself: Guerrilla Solliciteren
De arbeidsmarkt kan een jungle zijn. Doe mee en ontdek hoe jij jouw droombaan kunt veroveren. De baan waar je fluitend naar toe gaat. De veranderde sollicitatiemarkt vraagt namelijk om andere sollicitatiestrategieën. Tijdens de workshop ‘Guerrilla Solliciteren’ op 24 februari om 19.00 uur leer je niet alleen op een nieuwe manier naar jezelf en jouw arbeidsmarkt te kijken en maar vooral hoe jij jezelf op een doeltreffende, authentieke en stoere manier kunt presenteren. Kortom: solliciteren met hoofd, hart én ballen! Want… het is wel jouw jungle!

24 februari | Upgrade yourself: Guerrilla Solliciteren
3 maart | Insta live Q&A Loopbaaninspiratie

Meer info en tickets
Bibliotheek Zuidplein is tot 9 februari gesloten als gevolg van de COVID-19 maatregelen. Gelukkig is het de organisatie gelukt om de workshops digitaal aan te bieden. Vooraf aanmelden is verplicht. Tickets zijn geheel gratis en te verkrijgen via de website van Bibliotheek Rotterdam.

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN