28 november

EXCELLENT woonbeurs 2019 in Rotterdam Ahoy

EXCELLENT woonbeurs Rotterdam is een exclusieve woon & lifestyle beurs vooral gericht op de consument uit het hoger- en topsegment. Dit jaar wordt deze exclusieve beurs voor de zesde keer in Rotterdam Ahoy georganiseerd.

Van donderdag 28 november t/m zondag 1 december 2019 wordt Ahoy weer compleet omgebouwd tot de EXCELLENT woonbeurs Rotterdam. Kosten noch moeite worden gespaard om het event nóg mooier en groter te maken dan voorgaande jaren. Er komen complete woonhuizen ontworpen door vooraanstaande architecten van Nederland. Prachtige interieurs, meubelen, keukens, badkamers, verlichting, tv & audio, domotica, tuinen, zwembaden, auto’s maar ook boten, sieraden en kunst zijn te bewonderen en - vooral ook te kopen - tijdens het vierdaagse event. Ook kunt u op iedere beursdag genieten van EXCELLENTE hapjes & drankjes. Aantal deelnemers is circa 200 (inter)nationale woonspecialisten en luxespelers.

Info en tickets
De prijzen voor de toegangskaarten variëren tussen de €20,- (vrijdag, zaterdag en zondag) en €50,- (donderdag). Ga voor meer informatie naar de website van Rotterdam Ahoy. 

info en tickets via rotterdam ahoy