17 april

De Korfbal Leaguefinale in RTM Stage Ahoy

De Korfbal Leaguefinale is hét slotstuk van het Korfbal Leagueseizoen en al jaren veruit het grootste binnensportevenement van Nederland. Op zaterdag 17 april 2021 vindt de korfbalfinale, die dit seizoen helaas zonder publiek gespeeld dient te worden, plaats in RTM Stage.

Directeur Peter Blangé van Rotterdam Topsport is verheugd dat de Korfbal Leaguefinale voor de komende jaren weer terugkeert naar Rotterdam. “Het is fantastisch dat we met alle partijen dit mooie evenement door kunnen laten gaan. De Korfbal Leaguefinale kent een lange historie in Rotterdam Ahoy en dit keer kunnen de kijkers thuis genieten van een groots spektakel in de splinternieuwe RTM Stage.”

“We zijn trots dat we het met alle betrokken partijen mogelijk hebben gemaakt om de Korfbal Leaguefinale een podium te kunnen bieden in onze nieuwe RTM Stage”, aldus Arnaud Hordijk, manager Entertainment & Sports van Rotterdam Ahoy. “De teams die straks in de finale staan horen namelijk in de schijnwerpers te staan, juist in een jaar met uitdagingen op zowel privé- als sportief gebied. Samen met het KNKV, Rotterdam Topsport en de deelnemende teams bouwen we graag verder aan onze gezamenlijke historie en leggen we een mooie basis voor volgend jaar: met publiek in een kolkende Ahoy Arena.”

Meer informatie over de Korfbal Leaguefinale vind je op de website van Rotterdam Ahoy.

Foto: De Korfbal League / Rotterdam Ahoy

Foto: De Korfbal League / Rotterdam Ahoy