29 november

Davina Michelle in RTM Stage: 'My Own World' tour

Op zondag 29 november staat Davina Michelle twee keer in de gloednieuwe concertzaal van Rotterdam Ahoy, RTM Stage! Voor deze concerten zijn alleen zitplaatsen beschikbaar en de concerten worden gehouden in een 1.5 meter setting. 

Davina Michelle kondigde vorige week de eerste reeks concerten van de 'My Own World' tour aan. Hiermee staat ze in clubzalen in Groningen, Utrecht en Tilburg. Inmiddels zijn al deze concerten, die in het kader van haar debuutalbum 'my own world' staan, uitverkocht.

Davina Michelle: "Met dit album hebben we allemaal verschillende emoties en onderwerpen proberen aan te spreken zodat er voor iedere luisteraar wel iets herkenbaars inzit. Ik heb echt het gevoel dat ik heb laten horen wat mijn kleur is, wie ik ben en wat ik wil maken. Het is iets waar we al jaren aan werken, we hebben denk ik wel meer dan 50 nummers geschreven. Dit is de selectie songs die we het beste vinden en die perfect aansluit bij wat ik nu wil doen. Dit album voelt echt als het einde van het begin."

Informatie en tickets
Meer informatie vind je op de website van Rotterdam Ahoy.

INFO EN TICKETS ROTTERDAM AHOY