VraagWijzer loket / publiekslocatie Charlois

Deze nieuwste aanwinst in Hart van Zuid opende op donderdag 25 april 2019 haar deuren aan het Annie M.G. Schmidtplein 16. De nieuwe publiekslocatie Charlois is een VraagWijzer loket. Je kunt hier (gratis) terecht met vragen over zorg en welzijn.

                    "Heb je vragen over zorg en welzijn, en kom je er zelf niet uit?

Bij publiekslocatie Charlois kun je dus terecht met vragen over zorg en welzijn. Bijvoorbeeld met vragen over ingewikkelde brieven, juridische kwesties, gezondheid of over geld. 

Paspoort of rijbewijs
Voor burgerzaken, zoals de aanvraag van een paspoort of rijbewijs of voor vragen over werk en inkomen, kun je terecht bij de stadswinkels in de omgeving. Voor vragen over werk en inkomen kun je terecht bij locatie Centrum en IJsselmonde.

                "Medewerkers van VraagWijzer zoeken altijd samen met jou naar oplossingen."

Langskomen?
Maak gemakkelijk online een afspraak. Je kunt ook zonder afspraak langskomen tijdens de inloopspreekuren van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur. Publiekslocatie Charlois bevindt zich rechts van de hoofdingang van Zwemcentrum Rotterdam.

Wil je meer informatie over de diensten en openingstijden van publiekslocatie Charlois, en de andere locaties op Zuid? Check dan de website van de gemeente Rotterdam

Foto credit: Arnoud Verhey Fotografie

Foto credit: Arnoud Verhey Fotografie