Vietnamese food bij MeMe Restaurant

Sinds juli 2020 zit MeMe Vietnamese Food op het Zuidplein, met als doel iedere Rotterdammer (en daarbuiten) kennis te laten maken met de échte Vietnamese keuken, zoals mama (MeMe) dat ook deed. Wat ons betreft het omfietsen naar Zuid meer dan waard! 

Niet zomaar een Aziatische keuken
In de Vietnamese keuken gaat alles over het vinden van de perfecte balans. De balans tussen zoet, zuur, zout en pittig en de balans goed en gezond eten. Vietnamees eten kennen we wel van de heerlijke lenterollen op festivals of goede noodlessoepen. Maar deze keuken bestaat uit nog zo veel meer. MeMe onderscheidt zich van andere Aziatische keukens door de kleurrijke en lichte smaken. Vietnam is rijk aan prachtige kruiden en specerijen die enorm veel smaak hebben, maar toch licht zijn.

                                         'Bij MeMe ga je naar het echte Vietnam, naar de tafel waaraan ik vroeger at' - Tuan Nguyen

Roots op Zuid
Eigenaar Tuan Nguyen komt zelf uit Rotterdam-Zuid. “In het centrum zijn al veel Aziatische zaken gevestigd. Natuurlijk was dat een winstgevende keuze geweest, zeker met de prijzen van MeMe, maar ik wil ook graag iets betekenen voor Rotterdam-Zuid. Ik zie hier enorm veel potentie in. Ik miste een Vietnamese zaak op Zuid en hoop daarom met MeMe wat mensen hiernaartoe te trekken.

Bezorg- en afhaalmogelijkheden
Wil je de heerlijke Vietnamese (halal) streetfood gerechtjes bij je thuis laten bezorgen? Dat kan als je in Rotterdam, Barendrecht of Rhoon woont. Via de website vind je de uitgebreide menukaart en kun je eenvoudig je bestelling doorgeven. Afhalen in het gezellige restaurant aan het Zuidplein 88 is natuurlijk ook mogelijk. Enjoy!

Meer weten? Neem een kijkje op de website van meme restaurant