Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy biedt al bijna 50 jaar een podium voor live communicatie, business en entertainment. Met een congres- en vergadercentrum, zes beurs- en evenementenhallen en een indoorarena is Ahoy dé multifunctionele accommodatie in Rotterdam-Zuid.

Rotterdam Ahoy bestaat uit meerdere ruimtes. De meest bekende is de Ahoy Arena, waar regelmatig concerten, (dance)feesten en (sport)evenementen plaatsvinden. Een paar voorbeelden zijn:

  • Night of the Proms
  • De Vrienden van Amstel LIVE!
  • Wooning Zesdaagse 
  • Nacht van Oranje
  • ABN AMRO World Tennis Tournament

Rotterdam Ahoy beschikt ook over zes Beurs- & Evenementenhallen. Die ken je misschien van grote events zoals het North Sea Jazz Festival waarbij alle hallen in gebruik zijn. Of je hebt weleens vergaderd in ons Congres- & Vergadercentrum. Alle ruimtes zijn via Ahoy Plaza met elkaar verbonden. 

Agenda
Bijna iedere dag is er in Rotterdam Ahoy wel wat te beleven. Bekijk de agenda voor de volledige line-up, met alle informatie over de events en het bestellen van je tickets.

info en tickets via rotterdam ahoy

Bereikbaarheid
Rotterdam Ahoy ligt op 5 minuten lopen van metro- en busstation Zuidplein. Auto's kunnen geparkeerd worden op een van de betaalde parkeerterreinen van Ahoy. Om verzekerd te zijn van een plek is het mogelijk om tegen betaling van tevoren een plaats te reserveren.