Wereldkeuken op Zuid! Cozinha do Mundo

Nieuwe wereldse smaken uit één keuken in Rotterdam Zuid. Bij Cozinha do Mundo kun je 7 dagen per week terecht voor lunch en diner. Je vindt er kwaliteitsgerechten uit alle windstreken voor redelijke prijzen. Of je nu zin hebt in een Aziatische wok, een Italiaanse pasta of een fijn Grieks gerecht, alles is mogelijk.

            "In de wereld ben jij iemand en voor iemand ben jij de wereld."

Vliegende start
De nieuwste aanwinst in Hart van Zuid opende haar deuren in december 2018. Sinds dat moment draait Sarvender Hardin met zijn wereldrestaurant regelmatig dubbele tafelbezettingen. Vooral op de dagen dat er bij Rotterdam Ahoy en Theater Zuidplein evenementen plaatsvinden.


       

Menukaart
Op de menukaart vindt je een verscheidenheid aan gerechten. Alles gemaakt van eerlijke, verse producten en bereid met liefde en passie. Of je nu trek hebt in Amerikaanse spareribs, Braziliaanse tonijnsteak of een heerlijke kipsaté schotel, je vindt het bij Cozinha do Mundo. 


Iets leuks te vieren?
Voor feesten, partijen, vergaderingen en private diners wordt bij Mundo gebruik gemaakt van de Chef's Table. Deze bevindt zich in een afgesloten glazen ruimte in het souterrain van het restaurant.  "Never give up on your dreams".

Ambities 
Sarvender Hardin over ondernemen op Zuid: "Ik denk dat Hart van Zuid een prachtig stukje Rotterdam is, nu al en straks nog meer. Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met alle andere mensen die hier aan de Gooilandssingel werken en ondernemen een bruisende boel van te maken. Ondernemen en samen groeien doet mijn hart in ieder geval sneller kloppen".

Reserveren
Trek gekregen? Reserveer gemakkelijk online een tafeltje op de website www.cozinhadomundo.nl of telefonisch via telefoonnummer +31 10 313 4778.

Ook kun je Cozinha do Mundo volgen via facebook en instagram