LIL 'FOODIE; Sushi, bites and more!

Welkom bij Lil ‘Foodie! Thé place to be voor sushi-lovers op Zuid. Alle Caribisch-Chinese gerechten worden hier met liefde bereid en geserveerd door Lili en haar familie. Lili heeft Chinese roots maar groeide op in Curaçao en dat zie je terug in het uitgebreide menu: van bami, porkchop ku batata, tot Crispy Chicken sushiroll en wonton soup.

Bij Lil ‘Foodie kun je terecht voor soulfood - snel, hartverwarmend en gezond.

Lil'Foodie has it all!
Lil 'Foodie is een nieuw concept - Fast & Casual Restaurant. Alle gerechten - tijdens lunch, snelle hap of diner - worden bereid met zorgvuldig geselecteerde & vooral voedzame producten. Niet voor niets is hun slogan: Eat good, feel good! Je kunt van alle gerechten genieten in het trendy restaurant aan de Gooilandsingel 103. Recht tegenover Winkelcentrum Zuidplein, op 1 minuut loopafstand van Rotterdam Ahoy. Een heel centrale plek voor ook bijvoorbeeld je babyshower, familiefeest of zakelijke event.

On the go...
Wil je liever thuis of met je collega's op het werk genieten van een Lunch Box Menu of gezonde sushi bites als diner? Besluit dan om af te halen, want ook dat is mogelijk bij Lil'Foodie. Op de website vind je de speciale Take Away Menukaart

Drukte bij Ahoy evenementen 
Het kan nogal eens voorkomen dat het erg druk is in het restaurant. Met name wanneer er evenementen in Theater Zuidplein en Rotterdam Ahoy plaatsvinden. Reserveer tijdig om zeker te zijn van een plekje!

RESERVEER VIA DE WEBSITE VAN LIL'FOODIE

Volg Lil'Foodie op Instagram of Facebook als je op de hoogte wilt blijven van nieuwtjes.