30ml Coffee Roasters geopend op Zuid!

Na een zeer succesvolle crowdfunding actie openden de twee Rotterdamse dames Diane Dekker en Manuela Vervoort in september een gloednieuwe vestiging van 30ml Coffee Roasters in Hart van Zuid. Op een toplocatie: aan het Annie M.G. Schmidtplein 14, recht tegenover het Kunstenpand en metrostation Zuidplein.

Succesvolle franchise onderneming
30ml Coffee Roasters is een snel groeiende franchise onderneming met o.a. vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam (centrum). De focus ligt op het maken van de mooiste koffies met verse gebrande bonen: specialty coffees. Op de kaart staan verder diverse toasts, sandwiches, eiergerechten en zelf gemaakte zoete lekkernijen. Voor de borrel biedt 30ml goede wijnen en bieren aan. Alles kan ook worden besteld om mee te nemen.

Passie voor koffie en Rotterdam-Zuid!
”Wij zijn geboren en getogen in Rotterdam en wilden al enige tijd voor ons zelf beginnen. We zijn niet bang om hard te werken. Met een passie voor koffie, een dosis creativiteit, een flexibele en klantgerichte instelling sluit het concept van 30ml naadloos aan bij wat wij zochten. We kunnen niet wachten om 30ml Rotterdam Zuid op de kaart te zetten in Rotterdam-Zuid! Een nieuw, hip en fris concept in een bruisende omgeving”, aldus de twee zussen.