30ml Coffee Roasters nu ook op Zuid!

Na een zeer succesvolle crowdfunding actie openden de twee Rotterdamse dames Diane Dekker en Manuela Vervoort in september een gloednieuwe vestiging van 30ml Coffee Roasters in Hart van Zuid. Op een toplocatie: aan het Annie M.G. Schmidtplein 14, recht tegenover het nieuwe Theater Zuidplein en Bibliotheek Rotterdam, en metrostation Zuidplein.

Succesvolle franchise onderneming
30ml Coffee Roasters is een snel groeiende franchise onderneming met o.a. vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam (centrum). De focus ligt op het maken van de mooiste koffies met verse gebrande bonen: specialty coffees. 

Alles is op Zuid!
De locatie van 30ml Hart van Zuid is fantastisch gelegen nabij Rotterdam Ahoy. Als er concerten zijn kun je bij 30ml Hart van Zuid reserveren voor lekker avondmenu. Overdag kun je lekker koffie drinken, afspreken en werken in de mooi ingerichte koffiebar of op het zonnige terras. Naast 30ml bevinden zich ook Zwemcentrum Rotterdam, een bibliotheek en een theater. Kortom 'alles is op Zuid!'

Passie voor koffie en Rotterdam-Zuid!
”Wij zijn geboren en getogen in Rotterdam en wilden al enige tijd voor ons zelf beginnen. We zijn niet bang om hard te werken. Met een passie voor koffie, een dosis creativiteit, een flexibele en klantgerichte instelling sluit het concept van 30ml naadloos aan bij wat wij zochten. We kunnen niet wachten om 30ml Hart van Zuid op de kaart te zetten in Rotterdam-Zuid! Een nieuw, hip en fris concept in een bruisende omgeving”, aldus de twee zussen.

neem een kijkje op de website!