Woonbeurs Rotterdam + regio

14 maart 2017

Hart van Zuid is volop in ontwikkeling en daar horen ook nieuwe woningen bij. Benieuwd naar de woonmogelijkheden van Hart van Zuid? Bezoek op zaterdag 18 en zondag 19 maart aanstaande de Woonbeurs Rotterdam in het World Trade Center.

De ambitie is een breed aanbod van hoogwaardige grondgebonden woningen voor starters en jonge gezinnen. De woningen komen op de voormalige tennisbaanlocatie bij het Hoornbeeck College. Je woont in een afgebakend stukje groengebied met werkelijk alle voorzieningen die je maar kunt bedenken bij de hand. Op de stand van Heijmans kunt u meer informatie krijgen over de nieuwbouwwoningen.


Over de Woonbeurs Rotterdam en regio

Alles over wonen in Rotterdam vind je op de Woonbeurs Rotterdam en regio. Aanbieders presenteren op de beurs vooral nieuwbouwwoningen in Rotterdam en uit de regio (zowel koop als vrije sector huur). De beurs duurt op beide dagen van 12:00 tot 17:00 uur. Het WTC is te vinden aan het Beursplein 37 in Rotterdam. De toegang is gratis. In de aanloop naar het evenement vind je op de website  steeds meer informatie.

Graag tot ziens!