Tweede deel sloop passerelle start begin mei

24 april 2017

Op 2 en 3 maart zijn spoed sloopwerkzaamheden uitgevoerd aan de passerelle aan de voorzijde van Ahoy. Deze was zwaar beschadigd geraakt als gevolg van een aanrijding. Het betreft het verwijderen van de resterende overspanning die nu nog boven de Zuiderparkweg ligt.  

Planning

De sloopwerkzaamheden aan de passerelle worden vanaf 1 mei uitgevoerd en zullen 4 dagen in beslag nemen. Er wordt gewerkt tussen 7:00 en 19:00 uur.

Werkzaamheden

De overspanning over de Zuiderparkweg wordt verwijderd. Tevens worden de kolommen onder de liggende delen verwijderd en worden er sloopwerkzaamheden aan de trap op het Ahoy terrein uitgevoerd. Hierdoor is de in- en uitgang van het winkelcentrum op de eerste verdieping via de resterende trap en hellingbaan 2 dagen (2 en 3 mei) niet toegankelijk. Hierna blijven de trap en hellingbaan tot nader orde in gebruik.

 

Afsluiting weg/ omleiding

Tijdens de werkzaamheden zal het verkeer op de Zuiderparkweg worden omgeleid. De Sallandweg blijft hierbij bereikbaar voor bestemmingsverkeer. Fietsers worden ter plaatse omgeleid.

 

Meer informatie

Wij zullen er alles aan doen om de overlast tijdens de werkzaamheden tot een minimum te beperken. Mocht u toch hinder ondervinden of vragen hebben over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met het projectteam Hart van Zuid op het telefoonnummer 010 - 235 00 50 of per mail info@hartvanzuidrotterdam.nl