Tentakel en Infoplaza Zuidplein in Hart van Zuid

20 september 2016

Op uitnodiging van Hart van Zuid vond op zaterdag 17 september het Tentakel Festival plaats bij zwembad Charlois. We realiseren ons natuurlijk dat onze bouwactiviteiten de nodige overlast veroorzaken en vonden het daarom de hoogste tijd om de omwonenden ook iets leuks aan te bieden.

Tot ons genoegen ging ook de stichting Ons Zuidpleingebied op onze uitnodiging in om dit kunst-, cultuur en muziekfestival te combineren met hun jaarlijkse Infoplaza Zuidplein.

Zo ontstond een leuke, gezellige én informatieve middag. Terwijl het Tentakel Festival vooral de jongere bezoekers vermaakte, werden wijkbewoners geïnformeerd over de verschillende organisaties die in het gebied actief zijn. De gebiedscommissie Charlois greep de gelegenheid aan om met hun Amerikaanse schoolbus hun toernee door de wijken af te trappen. Uiteraard waren wij ook zelf aanwezig om geïnteresseerden alles te vertellen over de gebiedsontwikkeling Hart van Zuid. Veel bewoners van de Van Swietenlaan kwamen hun autowasbon verzilveren. Een klein goedmakertje voor het stof dat wij letterlijk hebben doen opwaaien.

Wij bedanken de Stichting Stadsnomaden, de Stichting Ons Zuidpleingebied, de Gebiedscommissie Charlois en alle andere aanwezige organisaties, maar vooral u als bezoeker voor de leuke en informatieve middag. Voor wie het Festival heeft gemist is het leuke verslag op www.onszuidpleingebied.nl een aanrader.