Bewonersavond Congrescentrum: Uitbereiding Ahoy

9 januari 2017

Het congrescentrum dat onderdeel gaat uitmaken van het Ahoy complex is multifunctioneel. Het bevat een auditorium voor grote congressen maar is ook inzetbaar als muziekhal en theater. Het ontwerp is inmiddels definitief en zal op korte termijn ter inzage worden gelegd. Graag laten wij jou de ontwerpen alvast inzien!

Op deze informatieavond zal het toekomstbeeld van het nieuwe Rotterdam Ahoy worden toegelicht. Ook zal het ontwerp van het congrescentrum door de architect worden besproken. Wij begrijpen dat geluid, logistiek en parkeren voor deze nieuwbouw voor jou als omwonende van groot belang zijn, hier zullen wij dan ook extra aandacht aan besteden. De buitenruimte van het Ahoy terrein komt op deze avond nadrukkelijk niet aan bod, zeer binnenkort komen wij terug met een speciale avond voor de buitenruimte rondom Ahoy.

Wil je een uitgebreide toelichting op het ontwerp van Ahoy van de architect, of ben je vooral benieuwd naar de toelichting die directeur Peter van der Veer geeft op de plannen van Ahoy zelf? Of wil je een steentje bijdragen aan een leefbaar Hart van Zuid, ook tijdens de verbouwingswerkzaamheden? Dan zien we je graag op de 24e. Natuurlijk kan je ook voor alle andere vragen over het project terecht op deze avond.

Thema’s:
• Ahoy Convention Centre, toekomstvisie
• Ahoy Convention Centre, ontwerp
• Overlast en tijdelijkheid

Om ons goed voor te kunnen bereiden vragen we je om je voor deze avond aan te melden.
Mailadres: info@hartvanzuidrotterdam.nl

Download de volledige uitnodiging hier.