Update Zwembad: 1ste ondernemers openen begin 2018 hun deuren

13 september 2017

Met de vaste contouren van het nieuwe 50-meter bad in zicht, zijn met een tweetal nieuwe ondernemers contracten ondertekend. Zwemsport winkel Albion en Kitchen | Bar LISA openen begin 2018 hun deuren. De komende maanden krijgen ook de overige winkel- en horecaruimtes een bestemming.

Albion verkoopt stijlvolle, sportieve zwemkleding en -accessoires voor wedstrijdzwemmers, triatleten, banenzwemmers en leszwemmers. Ook bieden ze advies over wedstrijdpakken, gear, trainingsschema's, voeding en verzorging. De tweede partij is LISA. LISA wordt gerund door de ondernemers van Champs Elysees.

 

LISA
Rond de jaarwisseling opent LISA haar deuren. LISA wordt DE plek op Zuid waar je terecht kunt voor: lekker eten, een borrel met een hapje, na een concertbezoek in Ahoy, een voorstelling in het theater Zuidplein of gewoon voor een kop koffie en een praatje. LISA is een ontmoetingsplaats die de gehele dag open is voor iedereen in het nieuwe Hart van Zuid. Kijk op www.lisarotterdam.nl voor de laatste updates.

 

Albion Zuidplein – voor wedstrijdzwemmers & hun fans

De Albion winkel aan het Zuidplein moet dé ontmoetingsplek in Nederland worden voor wedstrijdzwemmers en fans van de zwemsport. Je kunt er in de toekomst ook terecht voor een kop koffie, een smoothie of een snack. De inrichting van de winkel wordt flexibel en multifunctioneel: na winkelsluitingstijd kan de ruimte getransformeerd worden in een Clubhouse voor productpresentaties, clinics of andere bijeenkomsten. Ook kunnen fans er live wedstrijden bekijken.