Uitnodiging bewonersavond 27 oktober 2016

13 oktober 2016

Het nieuwe Kunstenpand in Hart van Zuid wordt dé plek voor cultuur en ontmoeten. De nieuwe locatie van de bibliotheek gecombineerd met het Theater Zuidplein maakt van dit nieuwe gebouw een levendige ontmoetingsplaats in de wijk. Nu het ontwerp meer vorm begint te krijgen willen wij dit graag presenteren, wij zijn erg benieuwd naar jouw mening!

Op deze avond komen de programmering en het ontwerp van het Kunstenpand aan bod. Daarnaast staan we stil bij de inrichting van de buitenruimte rondom het nieuwe gebouw (van Swietenlaan, Boerhaavestraat en het Plein op Zuid) aan bod. Belangrijke thema’s op deze avond zijn logistiek en bezonning. Niet alle onderdelen van het ontwerp zijn even ver uitgewerkt en wij vragen u mee te denken in onze volgende stap richting een Hart van Zuid voor iedereen.

Wilt je alle informatie van de architect hebben over het nieuwe gebouw? Ben jij ook zo benieuwd naar de officiële straatnaam van het “Plein op Zuid”? Of wil je een steentje bijdragen aan een leefbaar Hart van Zuid, ook tijdens de verbouwingswerkzaamheden? Dan zien we je graag op de 27e. Natuurlijk kan je ook voor al u andere vragen over het project terecht op deze avond.

Om ons goed voor te kunnen bereiden vragen we je om je voor deze avond aan te melden op info@hartvanzuidrotterdam.nl

Download de uitnodiging hier.