Bewuste Bouwers

3 november 2016

Met Hart van Zuid zijn wij van mening dat een bouwplaats niet langer een wereld op zichzelf kan zijn. Door te bouwen aan een mooie nieuwe omgeving wordt er gebouwd aan hoogwaardige voorzieningen binnen het gebied. Maar bouwplaatsen hebben niet altijd een even goed imago. Wij vinden dat wij hierin een maatschappelijke verantwoording hebben, om deze reden zijn wij dan ook aangesloten bij Bewuste Bouwers.

Bewuste Bouwers is een initiatief dat zich richt op de thema’s omgevingsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, veiligheid en duurzaamheid. Dit naast de harde techniek om te komen tot een innovatief en hoogwaardig gebouw. Bouwplaatsen die zich aansluiten bij Bewuste Bouwers vinden het zijn van een goede buur naar de omgeving van groot belang.

Maar om je als bouwplaats Bewuste Bouwer te mogen noemen wordt je gecontroleerd op naleving van de normen en waarden die hier bij horen. Op 7 oktober heeft een audit plaatsgevonden van Bewuste Bouwers op en om het bouwterrein van het zwembad. Het bouwteam van het zwembad heeft een ruime voldoende gescoord. Hier zijn wij dan ook erg blij mee. Op alle pijlers omgeving, veilig, vakmensen, milieu en verzorgd is boven gemiddeld gescoord. De verzorgde uitstraling van de bouwplaats hebben wij meegekregen als aandachtspunt, hier gaan we dan ook zeker mee aan de slag.

Heeft u nog tips en/of verbeterpunten voor onze bouwplaats? Laat het ons weken via het contactformulier op de website of telefonisch via 010-235 00 50.