Presentatie bewonersbijeenkomst 14 september

15 september 2017

Op donderdag 14 september vond een bewonersbijeenkomst plaats. Tijdens deze bijeenkomst is duidelijk geworden dat het verkeersplan vraagtekens oproept. In dit nieuwsbericht delen we daarom de presentatie die op 14 september is gehouden. Zo kan iedereen voor zichzelf nog eens rustig nakijken wat deze ruwe schets van het verkeersplan inhoudt.

Vragen over het verkeersplan kunnen gesteld worden via info@hartvanzuidrotterdam.nl o.v.v. verkeersplan tot en met 28 september 2017. De meest gestelde vragen die de komende twee weken binnenkomen, vatten we samen in een vraag- en antwoordlijst die eerst met de direct omwonenden van ons projectgebied gedeeld wordt per post en daarna ook online gepubliceerd zal worden. Deze vraag- en antwoordlijst zal vervolgens tot aan de vaststelling van het verkeersplan geüpdatet worden en op deze website geplaatst.

NB: de presentatie van 14 september ging over het schetsontwerp voor het gehele projectgebied. Deelplannen worden op korte termijn met de inwoners voor wie deze deelplannen directe gevolgen hebben, in klein comité gedeeld. Zij worden hiervoor persoonlijk door ons uitgenodigd.

Klik hier voor de presentatie